svg
Close

Diensten

Statera is uw partner in de veranderende omgeving van finance en control in het publieke, semi-publieke en non-profit domein. 

 

Statera bouwt met u mee aan een lerende, betrouwbare en toekomstbestendige organisatie de succesvol verbetert en koers houdt. Onze advisering is altijd maatwerk. Denkbare aandachtsgebieden zijn:

01.

Organisatie-advies

Op veel vlakken kan Statera Control en Finance u ondersteunen in het opzetten van een bedrijfsvoeringsfunctie die slagvaardig is en de business optimaal ondersteunt, zonder het stakeholderbelang uit het oog te verliezen. 


Vanuit een stevige basis verantwoording af leggen en toegankelijk zijn als business partner, is niet altijd makkelijk als professional in de controlfunctie in een dynamische omgeving. Statera Control & Finance bekijkt vraagstukken breed vanuit de te behalen doelen en combineert kennis van financiën, inkoop, bedrijfsvoering, control en governance.

Wij helpen u bij:

  • Vernieuwing controlfunctie 
  • Procesoptimalisatie 
  • Inrichtings-, positionerings- en governance vraagstukken

02.

Interim Management

Heeft u een interim business controller, concerncontroller of financieel manager nodig? Met ruime ervaring in de financiële functie bij publieke organisaties, kan Statera Control & Finance u uit de brand helpen. Statera is sparring-partner voor directies en management, maar neemt ook hands on processen over bij tijdelijke vervanging. 

Statera Control & Finance is zichtbaar in de organisatie, gericht op de feiten en cijfers en weet de brug te slaan tussen de externe accountant en de managementafel. 

Interim vacatures die wij voor u kunnen invullen zijn bijvoorbeeld: business controller, concerncontroller, business unit controller, manager financiën en control, manager bedrijfsvoering.

We komen graag met u in contact om de mogelijkheden door te nemen.
×

Hallo!

Klik op mijn foto om contact op te nemen via WhatsApp of stuur een email naar info@stateracontrol.nl

×